Любов

1 Любов не містить кофеїн. Вона не захистить тебе від сонливості, дратівливості, не відніме дурноти з голови, не відбере проблем.

2 Любов не зробить з тебе Бога. Як би не пекло всередині, як би не скреготало в душі… Віддати все.. зробити все…вилізти зі шкури заради коханої тобі людини…як би до болю не калатало серце, не дуріла кров…любов не підніме тебе на крилах, не зробить всемогучим, не дозволить дістати зірку чи загасити палюче сонце…не змінить світ… ти залишатимешся ув’язненим в своїй немочі, лишатимешся рабом тіла, рабом власної природи, мозку, все ж тих примх, бажань, недостатків, сраних докорів, сумнівів, непевності…

3 Любов – не сенс життя. Лише спосіб. Вона не вкаже тобі шлях, не вибере за тебе дорогу. Не візьме штурвал. Воно прост о буде з тобою… Чи то піднімаючись на вершину, чи то падаючи в прірву.

4 Любов не буває ідеальна. Як продукт, розхвалений і пропіарений наївними романтиками як чистий, вона насправді криє в собі ще багато Е321, Е122, Е149, підсолоджувачів чи барвників ідентичних натуральному…

5 Любов азартна. Вона любить ризикувати, блефувати, грайливо підтасовувати то нуль то Royal-Flush. Давати все, або ж залишати з нічим.

6 Любов крихка. Легкий неправильний рух, може надкраїти її, слово – зробити вразливою, , вчинок -розбити вщент.

7 Любов невільницька. Любов прив’язує, обмежуючи свободу. Викликає залежність.

8 Любов п’янка. Призводить до алкогольно-наркотичного стану. Викликає головокружіння, ейфорію, піднесення, інтоксикацію, чи банальний «будун».

9 Любов – важка. Не кожен здатен пронести її крізь життя, не впавши, не здавшись, не скинувши з плечей. Не залишити на пів шляху, ступаючи вдаль в пошуках тієї своєї омріяної безпроблемної ідеальної, в погоні за міражем.

10 Любов егоїстична. Вона підвищує самооцінку. Виховує гордість. Розковує. Тішить самолюбство, приносить щастя.

11 Любов Жадна. Вона вимагає цілковитої віддачі, відданості, гарантії, терпеливості.

12 Любов не безкорислива. Вона дає і отримує. Вона несе задоволення. Моральне і фізичне. І коли навіть приносить смуток то ще навчає, загартовує, робить стійкішими, надає життєвого досвіду, надаючи життю контрасту, виразніших барв.

13 Любов сліпа. Вона обирає навмання, часто жорстоко обділяючи та кидаючи на призволяще багато тих, які справді на неї заслуговують.

14 Любов різна. Вона не радіо чи телебачення, що завжди розважатимуть та підніматимуть настрій. Вона може як урізноманітнювати наші дні, робити їх цікавішими, так і додаватиме сірих тонів буденності. Вона має властивість мінятись…

2012

Залишити коментар